Рішення почати переговори про членство України в ЄС мають ухвалити цього року - Зеленський

Рішення почати переговори про членство України в ЄС мають ухвалити цього року - Зеленський

Україна рік тому подала заявку на вступ до Європейського Союзу. Президент Володимир Зеленський закликав ухвалити рішення про початок переговорів про членство України в ЄС цього року.

Україна завжди була Європою, Україна завжди буде Європою. Ми вже це гарантували. Рік тому, на 5-й день повномасштабної війни, Україна подала заявку на вступ до Європейського Союзу та отримала статус кандидата. Цього року саме час ухвалити рішення про початок переговорів про членство, - заявив Зеленський у Twitter.

Він наголосив:

Саме Україна згуртувала ЄС як ніколи раніше. Саме Україна захищає європейські цінності для майбутніх поколінь. Це Україна, де Європа стає цілісною, вільною та мирною. Разом у боротьбі, разом у перемозі. Хай живе Європа! Хай живе свобода!

Нагадаємо, що Китай явно став на бік росії у війні - Держдеп США.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото) Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.
Латвія юридично зобов'язалася підтримати вступ України в ЄС Латвія юридично зобов'язалася підтримати вступ України в ЄС
Президенти Володимир Зеленський та Егілс Левітс підписали декларацію щодо європейської перспективи України.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next