рф висунула умови продовження "зернового коридору"

рф висунула умови продовження "зернового коридору"

Міністерство закордонних справ росії заявило, що москва погодиться на продовження угоди по чорноморському зерновому коридору, що забезпечує безпечний експорт з українських портів, тільки в тому випадку, якщо будуть враховані інтереси її сільгоспвиробників. Повідомляє The Guardian.

Російська сторона наголосила, що продовження пакетної угоди щодо зерна можливе тільки за умови врахування інтересів російських виробників сільгосппродукції та добрив у частині безперешкодного доступу на світові ринки, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що угоду, укладену за посередництва ООН і Туреччини, має бути продовжено цього місяця.

Нагадаємо, що генсек НАТО запросив Зеленського на саміт у Вільнюсі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Бойко сказав: "Немає даних, щоб називати Путіна вбивцею"
Лідер партії ОПЗЖ, Юрій Бойко, в ефірі одного з українських каналів заявив, що він не вважає президента Росії - вбивцею.
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Росія назвала Шевченка російським поетом: відповідь МЗС
МЗС України відреагували на заяву російських пропагандистів про відношення постаті Тараса Шевченка та його творчості до Росії. Українські дипломати назвали це маніпулятивним і зухвалим посяганням країни-агресора на спадщину поета.
Loading...
Load next