Генсек НАТО запросив Зеленського на саміт у Вільнюсі

Генсек НАТО запросив Зеленського на саміт у Вільнюсі

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що запросив президента Володимира Зеленського взяти участь у саміті Альянсу в Вільнюсі у липні. Про це він розповів у інтерв’ю LRT.

Я запросив президента Зеленського взяти участь у саміті НАТО у Вільнюсі. Я твердо вірю, що це буде сильним знаком нашої солідарності, підтримки, яку союзники надають Україні, і я сподіваюся, що пан Зеленський зможе бути присутнім. Звичайно, це залежатиме від ситуації в Україні, яка все ще перебуває в розпалі війни, - зауважив генеральний секретар. 

Посол України в Литві Петро Бешта в лютому заявляв, що президент Зеленський планує особисто відвідати саміт НАТО у Вільнюсі. Тоді посол сказав, що Україна очікує на запрошення.

Нагадаємо, що найвище керівництво росії зіткнеться з юридичними наслідками геноциду проти українців.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це смішно": Росія відводить війська з окупованого Криму на пункт базування, який розташований біля кордонів з Україною (карта) "Це смішно": Росія відводить війська з окупованого Криму на пункт базування, який розташований біля кордонів з Україною (карта)
Раніше російські військові повідомили про повернення з "навчань" у тимчасово окупованому Криму підрозділів Південного військового округу.
Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО Путін пояснив, чому так стурбований можливістю вступу України до НАТО
Президент США Джо Байден сказав президенту Росії Володимиру Путіну, що в разі вторгнення РФ в Україну, Сполучені штаті зміцнять східний фланг НАТО, а також нададуть Києву більше військової допомоги.
Немає сенсу в санкціях, якщо їх вводити після, а не до вторгнення Росії, - Зеленський Немає сенсу в санкціях, якщо їх вводити після, а не до вторгнення Росії, - Зеленський
Такий розвиток подій може не лише не стримати Путіна, але й "мотивувати" його.
Loading...
Load next