Генсек ООН їде до України, щоб зустрітись із Зеленським

Генсек ООН їде до України, щоб зустрітись із Зеленським

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш їде до України, щоб зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським. Як повідомив прессекретар Генсека Стефан Дюжаррік, Гуттеріш наразі прибув до Польщі, звідки поїде у Київ.

Генеральний секретар щойно прибув до Польщі на шляху до України. У середу вранці він зустрінеться з Президентом Володимиром Зеленським у Києві, щоб обговорити продовження Чорноморської зернової ініціативи в усіх її аспектах, а також інші актуальні питання, – йдеться у релізі.

Це третій візит Генерального секретаря в Україну за останній рік. Гутерріш повернеться до штаб-квартири ООН у Нью-Йорку у четвер вдень.

Нагадаємо, що "Україна очікує на Patriot найближчим часом", - Ігнат.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next