Україна очікує на Patriot найближчим часом - Ігнат

Україна очікує на Patriot найближчим часом - Ігнат

Україна очікує на отримання системи Patriot найближчим часом. Про це речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат заявив в ефірі телемарафону.

Безумовно, Patriot буде в Україні. Рішення прийнято… Очікуємо найближчим часом. Дійсно, є заяви про навчання наших людей на цих комплексах, дійсно, воно буде, - розповів Ігнат.

Раніше в ЗМІ поширилися слова з інтерв'ю міністра оборони Польщі Маріуша Блащака щодо Patriot для України. У Варшаві у відповіді для українського державного ЗМІ уточнили, що міністр оборони Польщі Маріуш Блащак в інтерв’ю іспанському виданню La Razon не говорив, що Україна вже отримала Patriot. Він лише вказав, що позитивне рішення про передачу Києву цієї системи ППО було ухвалено завдяки зусиллям Польщі.

Нагадаємо, що "Ядерні погрози путіна є божевіллям", - голова МЗС Австрії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини "Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини
Співголова німецької партії "Зелених" Роберт Габек розкритикував німецький уряд за те, що він більше дбає про посилення безпеки Єгипту, а не України.
Вручили підозру: Семенченка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна" Вручили підозру: Семенченка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна"
Правоохоронці Служби безпеки України сьогодні, 14 травня, повідомили про підозру колишньому нардепу Семену Семенченку, якого цього разу звинувачують в обстрілі телеканалу "112 Україна" у липні 2019 року.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Loading...
Load next