Посли G7 наголосили, що робота НАБУ має бути вільною від політичного втручання

Посли G7 наголосили, що робота НАБУ має бути вільною від політичного втручання

Посли G7 після призначення Семена Кривоноса главою НАБУ підкреслили, що робота бюро має бути вільною від політичного та іншого втручання. Про це йдеться у Twitter японського головування групи послів країн G7 у Києві.

Посли привітали Семена Кривоноса з призначенням на посаду директора НАБУ та пообіцяли стежити за роботою бюро.

Ми будемо уважно стежити за роботою бюро, яка має бути вільною від будь-якого політичного та іншого втручання з огляду на життєво важливу роль, яку НАБУ відіграє в боротьбі з корупцією в Україні, - повідомляється у Twitter послів G7.

Нагадаємо, що Польща цього тижня відправить в Україну 10 танків Leopard.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео) НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки у справі, пов’язаній із народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Куницьким.
Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина
Кримінальне провадження у справі "Межигір'я" Національне антикорупційне бюро розслідує з грудня 2019 року.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next