Провокація, зрежисована в Кремлі - СБУ про звинувачення невизнаного Придністров'я

Провокація, зрежисована в Кремлі - СБУ про звинувачення невизнаного Придністров'я
Напередодні у "міністерстві держбезпеки" невизнаного Придністров'я заявили про запобігання теракту проти посадових осіб нібито за вказівкою Служби безпеки України.

Служба безпеки України назвала провокацією Кремля заяву так званого "міністерства держбезпеки" невизнаного Придністров'я про нібито запобігання теракту проти посадових осіб "за вказівкою СБУ". Повідомляє пресслужба СБУ.

Будь-які заяви представників так званого "Міністерства державної безпеки" фейкової "Придністровської народної республіки" щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі.

Тож Служба безпеки України закликає не сприймати всерйоз нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета Росії розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу.

Українська спецслужба нагадує, що брехня та провокації – один із видів зброї, яким активно користується рф. Водночас зараз весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора та не вірить заявам ні росії, ні її сателітів.

Нагадаємо, що Єрмак та Залужний обговорили оперативну ситуацію на фронті з Салліваном та Міллі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ
Колишній керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, підтвердив чутки про те, що Володимир Зеленський справді пропонував активістові Сергію Стерненку очолити управління Служби безпеки України в Одесі.
СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну
СБУ затримала «ексчиновницю «ЛНР», керівницю так званого «управління культури, молоді та спорту» м. Довжанськ, яке тимчасово окуповане терористами. Їй готується повідомлення про підозру.
Loading...
Load next