Єрмак та Залужний обговорили оперативну ситуацію на фронті з Салліваном та Міллі

Єрмак та Залужний обговорили оперативну ситуацію на фронті з Салліваном та Міллі

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі. Обговорили оперативну ситуацію на фронті. Повідомив у Telegram Андрій Єрмак.

Ми розповіли про оперативну ситуацію на фронті та можливі дії противника. Окремо зупинилися на обороні Бахмута й заходах, які вживаються для забезпечення стійкості позицій українських сил на Донецькому напрямку, - сказав Єрмак.

Також наголосили на важливості продовження надання Україні необхідної військової та фінансової підтримки. Андрій Єрмак також подякував США за підтримку.

Також подякував американському народові, адміністрації Президента Джозефа Байдена та Конгресу за надійне стратегічне партнерство й підтримку України в боротьбі за свій суверенітет, деокупацію всіх українських земель та дотримання міжнародного права й Статуту ООН, - підкреслив він.

Нагадаємо, що Зеленський провів зустріч з генсеком ООН у Києві: обговорили зернову ініціативу (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві "В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві
За словами Єрмака, цього тижня він вже розмовляв з нормандськими радниками напередодні їхнього візиту до Москви.
Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд під час якої обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США.
Loading...
Load next