путін не контролює інформаційний простір у рф – ISW

путін не контролює інформаційний простір у рф – ISW

В Інституті вивчення війни вважають, що президент рф володимир путін втратив контроль над інформаційним простором росії.

У ISW зазначили про те, що марія захарова, речник міністерства закордонних справ росії, підтвердила той факт, що у внутрішньому колі кремля йде боротьба та що кремль втратив і наразі не контролює централізовано інформаційний простір рф. А також те, що президент росії володимир путін, ймовірно, не може вплинути на це.

захарова сказала, що у кремля немає змоги повторити сталінський підхід до створення сучасного радянського Інформбюро, щоб централізовано контролювати інформаційний простір росії з середини. Все через боротьбу між кремлівськими "елітами".

Аналітики ISW зауважили, що своєю заявою захарової підтвердила декілька їх тверджень:

  • на Кремлі йде боротьба між основними членами найближчого оточення путіна;
  • путін значно поступився інформаційним простором росії;
  • президент рф, ймовірно, не може вжити рішучих заходів для відновлення контролю над російським інформаційним простором.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Спроба залякати мене або ОП є беззмістовною та жалюгідною" - Ігор Жовква про напад на будинок "Спроба залякати мене або ОП є беззмістовною та жалюгідною" - Ігор Жовква про напад на будинок
Сергій Никифоров, прессекретар Президента, заявив, що Ігор Жовква вже надав свідчення поліції у справі про напад на його будинок.
Депутати збирають підписи для звільнення Степанова
У Верховній Раді депутати почали збирати підписи для звільнення міністра охорони здоров'я - Максима Степанова. Вже зібрали 90 підписів з необхідних 150.
Loading...
Load next