СБУ контролюватиме пересування пасажирів в транспорті на міжнародних та внутрішніх рейсах

СБУ контролюватиме пересування пасажирів в транспорті на міжнародних та внутрішніх рейсах

Служба безпеки України контролюватиме пересування пасажирів в транспорті на міжнародних та внутрішніх рейсах. Як повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, законопроєкт (№8146) розробили на виконання європейської конвенції про запобігання тероризму.

Згідно з документом, антитерористичний центр при СБУ матиме право отримувати від підприємств транспорту, незалежно від форми власності, інформацію про пасажирів та персоналу міжнародних та внутрішніх рейсів.

Також СБУ надаватиме іноземним партнерам інформації про осіб, які виїжджають за кордон. Під час виконання міжнародних рейсів з/до України або транзитних рейсів через аеропорти України авіаперевізник зобов’язаний надавати Антитерористичному центру при Службі безпеки України інформацію про пасажирів (advance passenger information/passenger name record) таких міжнародних рейсів з метою протидії переміщенню осіб, причетних до терористичної діяльності.

Нагадаємо, що Китай не постачає зброю до рф – українська розвідка.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Азаров подає в суд на СБУ та РНБО Азаров подає в суд на СБУ та РНБО
Микола Азаров просить суд визнати протиправною бездіяльність РНБО України щодо неприйняття Рішення про скасування санкцій відносно нього та зобов’язати РНБО України прийняти таке рішення.
Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова
Під час зборів "слуги" не виключають і секторальну роботу – окремо за напрямками безпеки, економіки, міжнародної політики.
План захоплення влади в Україні: головному "антиваксу" Стахіву вручили підозру (відео) План захоплення влади в Україні: головному "антиваксу" Стахіву вручили підозру (відео)
СБУ блокувала антиукраїнську мережу, яка під кураторством РФ розробляла плани захоплення влади.
Loading...
Load next