Кабмін провів кадрові ротації в міністерствах

Кабмін провів кадрові ротації в міністерствах

У вівторок, 4 квітня, Кабінет Міністрів України затвердив кадрові зміни у декількох міністерствах, зокрема в МОН і Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості. Про це інформує постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінетом Міністрів України заступником міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції призначено Євгена Кудрявця.

Наталія Запольська обійматиме посаду державного секретаря Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України. 

Заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації стане Сергій Захарін. З посади державного секретаря Міністерства освіти і науки Захаріна також сьогодні звільнено.

Ігоря Яременка пропонують на посаду заступника Державного секретаря КМУ, водночас його звільняють з посади заступника міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції.

Крім того, Кабмін звільняє з посади:

  • заступника Міністра освіти і науки України Віру Рогову;
  • державного секретаря Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України Олену Спіріну;
  • заступника Державного секретаря Кабінету Міністрів України Анатолія Куцевола.

Мельничук наголосив, що на Олександра Рябця тимчасово покладено виконання обов’язків заступника голови Національної служби здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо, Фінляндія офіційно стала членом НАТО

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next