Австрія продовжила дію посвідчень біженцям з України

Австрія продовжила дію посвідчень біженцям з України

Австрія автоматично продовжила дію посвідчень шукачам притулку з України.

Про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

Шукачам притулку, які знайшли прихисток в Австрії, автоматично продовжують дію посвідчення вимушено переміщеної особи, - йдеться у повідомленні.

Відповідний орган відправить його рекомендованим листом за місцем реєстрації. Якщо на момент доставки нікого не буде вдома, лист передадуть на зберігання у найближче поштове відділення.

Якщо ви не можете забрати лист із поштового відділення у зазначений строк, зверніться до Федерального відомства з питань імміграції та притулку (Bundesamt für Fremdenwesen und Asyl), - зазначили в Мінреінтеграції.

 

Контактні дані відповідних регіональних представництв Федеральних відомств можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, Військові Китаю змоделювали точні удари по Тайваню

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Австрія хоче долучитися до розслідування військових злочинів росії в Україні Австрія хоче долучитися до розслідування військових злочинів росії в Україні
Інформація з'явилася після того, як австрійський канцлер Карл Нехаммер побував в Україні та опісля зустрівся з путіним.
Канцлер Австрії: Санкцій проти росії недостатньо для припинення війни (відео) Канцлер Австрії: Санкцій проти росії недостатньо для припинення війни (відео)
Карл Негаммер сьогодні зустрівся із Володимиром Зеленським у Києві.
Таємні зустрічі Арахамії: голова "Слуги народу" двічі літав у Відень літаком Фірташа (відео) Таємні зустрічі Арахамії: голова "Слуги народу" двічі літав у Відень літаком Фірташа (відео)
Дружина Арахамії двічі замовляла через грузинську турфірму медичні послуги включно з трансфером. Вартість кожної з поїздок – 24 000 євро.
Loading...
Load next