Шмигаль розпочав робочий візит у США

Шмигаль розпочав робочий візит у США

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розпочав робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого планує обговорити питання військової, фінансової допомоги, залучення інвестицій та допомогу у відновленні, а також необхідність посилення санкційного тиску на російську федерацію.

Про це глава уряду написав у Телеграмі.

Починаємо роботу в США. Військова, фінансова, санкційна підтримка, залучення інвестицій та допомога у відновленні. Обговоримо всі ці питання з міністрами оборони, фінансів, торгівлі й транспорту США, керівництвом Світового банку, МВФ, USAID, ЄІБ та іншими, - зазначив Шмигаль.

Він додав, що розраховуємо на нові домовленості.

Нагадаємо, На Львівщині синоптики оголосили штормове попередження

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
У Держдепі США підтримують Україну У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.
США обіцяє підтримати Україну у випадку наступу РФ
Вчора відбулась телефонна розмова міноборони України з міноборони США. У випадку ескалації російської агресії США не залишать Україну наодинці.
Loading...
Load next