Київрада розірвала договір оренди з посольством рф

Київрада розірвала договір оренди з посольством рф

Київська міська рада 20 квітня 73 голосами розірвала договір оренди земельної ділянки з посольством країни-агресора росії.

Про це у Телеграмі повідомив київський міський голова Віталій Кличко.

Сьогодні Київрада розірвала договір оренди землі з посольством країни-агресора – росії, – зазначив він.

Окрім того, за словами мера столиці, Київрада звернулася до Кабінету Міністрів щодо повернення майна так званої дипломатичної установи "російських варварів" до власності Української держави.

Посольство російської федерації в Києві знаходиться за адресою: Повітрофлотський проспект, 27.

Нагадаємо, Україна приєдналася до Механізму цивільного захисту ЄС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео) Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео)
Пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено у серпні 2001 року, який був встановлений у сквері по вулиці Маршала Якубовського, 8. Однак, Київська міська рада через численні звернення мешканців столиці прийняла рішення про демонтаж монумента.
У Києві біля посольства Росії оновили борд із написом "Крим - це Україна" (фото) У Києві біля посольства Росії оновили борд із написом "Крим - це Україна" (фото)
Білборд оновили лише після суспільного розголосу та хвилі обурення серед користувачів соціальних мереж. Однак, на борді зображена емблема СБУ та відомство заперечує свою причетність до цієї ініціативи.
Росія порівняла гасло "Слава Україні!" з нацистським "Heil Hitler" (фото) Росія порівняла гасло "Слава Україні!" з нацистським "Heil Hitler" (фото)
Міністерство закордонних справ Росії ніяк не заспокоїться через нову патріотичну форму Збірної України з футболу для Євро-2020. Цього разу гасло "Слава Україні!" росіяни порівняли із нацистським привітанням.
Loading...
Load next