ДБР в Київраді проводить обшуки

ДБР в Київраді проводить обшуки

У будівлі Київської міської ради проводить обшук Територіальне управління Державного бюро розслідувань.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

У будівлі Київської міської ради Територіальне управління ДБР проводить обшук. Ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва стосується приміщень та кабінетів виключно Київської міської військової адміністрації, а саме провадження стосується відрядження до КМВА солдатів, частина із яких паралельно є депутатами Київської міської ради, – зазначив Бондаренко.

Він зауважив, що раніше усі документи, які є в ухвалі на обшук, вже надавалися слідчим безперешкодно.

Разом із цим, у разі намагання отримати і доступ до кабінетів безпосередньо у Київській міській раді, відеозаписи камер спостереження або інше – будемо звертати увагу, що це ухвалою не передбачено. Звичайно, що сприяти обшуку ми будемо. Проте у рамках процесуальних норм, – підкреслив заступник міського голови.

Бондаренко також повідомив, що відеозапис слідчих дій, а також роботу журналістів під час їх проведення правоохоронці заборонили.

У столичному управлінні ДБР підтвердили проведення обшуків, проте відмовилися озвучити деталі справи.

Нагадаємо, СБУ повідомила про підозру трьом екс-нардепам-«регіоналам»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова
Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до народного депутата від "Розумної політики" Олександра Воронька у рамках кримінального провадження про підробку документів.
ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео) ДБР суд арештував майно родичів Медведчука та Козака на 80 млн гривень (відео)
Державне бюро розслідувань продовжує роботу щодо виявлення та арешту незаконно набутого майна народних депутатів України Віктора Медведчука, Тараса Козака та їх родичів.
Loading...
Load next