Зеленський запросив Індію приєднатися до реалізації української формули миру

Зеленський запросив Індію приєднатися до реалізації української формули миру

У межах робочого візиту до Японії для участі в саміті країн «Групи семи» Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді.

Про це повідомляє Офіс президента.

Зеленський подякував Індії за підтримку територіальної цілісності й суверенітету України та за надання гуманітарної допомоги.

Війна принесла багато криз і страждань. Депортовані діти, заміновані території, знищені міста, зруйновані долі, – сказав Зеленський.

Він розповів про потреби України в гуманітарному розмінуванні та мобільних шпиталях.

Зеленський детально поінформував Нарендру Моді про українську формулу миру й запросив Індію приєднатися до реалізації ініціативи.

Натомість прем’єр Індії подякував за допомогу, надану індійським студентам під час евакуації з України у зв’язку з повномасштабним російським вторгненням.

Нагадаємо, У Дніпрі викрили угрупування наркоторговців, які розповсюджували психотропи по усіх регіонах України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України
Під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Словаччини Зузаною Чапутовою, було підписано декларацію про визнання європейської перспективи України, зі сторони Словаччини.
У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель
Володимир Зеленський та німецький канцлер говорили про ситуацію в Україні та Європі.
Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому" Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому"
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про реформу ДК "Укроборонпром", що є крапкою у довгому та непростому процесі формування нового законодавчого фундаменту для розвитку українського державного ОПК.
Loading...
Load next