Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із сенатором Сполучених Штатів Америки Ліндсі Гремом.

Про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

Дякую Ліндсі Грему за зустріч, непохитну позицію і внесок у зміцнення обороноздатності України. Вдячний всьому американському суспільству, Президенту Байдену, Конгресу США за потужну двопартійну та двопалатну підтримку України, - зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що цінує цю допомогу.

Ми знаємо, що з перших днів повномасштабного вторгнення Росії ми маємо повну підтримку, це дуже важливо. Велика вдячність за це, - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Ракетний удар по Дніпру: одна людина загинула, 23 поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримали надання Україні Плану дій щодо вступу у НАТО, - Єрмак США підтримали надання Україні Плану дій щодо вступу у НАТО, - Єрмак
Під час сьогоднішньої зустрічі держсекретаря Сполучених Штатів Ентоні Блінкена та президента України Володимира Зеленського американська сторона повністю підтримала отримання Україною Плану дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО.
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
Loading...
Load next