Затверджено нові санкції проти рф - указ Президента

Затверджено нові санкції проти рф - указ Президента

Президент України Володимир Зеленський своїм указом увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 27 травня 2023 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів".

Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України.

Пропозиції щодо санкцій внесла до РНБО Служби безпеки України, вони стосуються 51 громадянина РФ і 220 юридичних осіб, у тому числі і зареєстрованих в Україні.

Згідно з інформації з президентського сайту це вже 39-те рішення щодо запровадження санкцій із початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в лютому 2022 року.

Нагадаємо, Смертельна ДТП: судді Тандиру можуть обрати запобіжний захід вже сьогодні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Україна ввела санкції проти Фірташа і Фукса – рішення РНБО Україна ввела санкції проти Фірташа і Фукса – рішення РНБО
Рада нацбезпеки і оборони України на засіданні, яке відбулось учора, 18 червня, запровадила "повний комплект" санкцій проти олігарха Дмитра Фірташа та російсько-українського бізнесмена Павла Фукса.
Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії Глава Європарламенту закликав посилити санкції проти Росії
Голова Європейського парламенту Девід Сассолі закликав посилити санкції проти Росії. У ЄС з Російською Федерацією зараз "дуже напружені" відносини.
Loading...
Load next