Зеленський звільнив голів чотирьох райадміністрацій в Києві

Зеленський звільнив голів чотирьох райадміністрацій в Києві

Президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення із займаних посад очільників чотирьох районних адміністрацій Києва. 

Відповідні документи оприлюднені на сайті Глави держави.

Так, Сергія Коваленка звільнено від тимчасового виконання обов'язків голови Подільської райдержадміністрації.

Павла Бабія – з посади голови Дніпровської районної адміністрації.

Також Президент відсторонив від посади голову Святошинської районної адміністрації Сергія Павловського, а Дмитра Ратнікова звільнив від виконання обов'язків голови Деснянської районної адміністрації.

Також Зеленський 30 червня своїми розпорядженнями звільнив  Тетяну Сизон з посади голови Конотопської РДА Сумської області, Олександра Хомича – з посади голови Житомирської РДА та Людмилу Мерзолюк – з посади голови Білоцерківської РДА Київської області.

Нагадаємо, Польща хоче розмістити на своїй території ядерну зброю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
"Нафтогаз" не може працювати без наглядової ради, - ексголова правління Коболєв "Нафтогаз" не може працювати без наглядової ради, - ексголова правління Коболєв
Колишній очільник "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що роботу установи за відсутності наглядової ради буде порушено. Зокрема він також зазначив, що йдеться тут не про конфлікт інтересів і навіть не про склад уряду.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next