Зеленський заявив про підготовку нових рішень РНБО щодо санкцій

Зеленський заявив про підготовку нових рішень РНБО щодо санкцій

Влада готує нові рішення Ради національної безпеки і оборони стосовно санкцій.

Про це сказав у відеозверненні Президент Володимир Зеленський.

Цього тижня ми ще не закінчили заплановану міжнародну роботу. Ще будуть важливі переговори для України. І вже готуємося до наступних тижнів. Ми жодного дня не будемо зменшувати нашу міжнародну активність, зокрема те, що стосується Формули миру, гарантій безпеки для України на шляху в НАТО і домовленостей із партнерами щодо зброї для України та щодо санкцій проти Росії. Готуємо й нові рішення РНБО щодо санкцій, - сказав глава держави.

Він також поінформував, що провів нараду щодо військової освіти. За словами Президента, досвід українських військових і набуті ними компетенції мають бути інтегровані в оновлену українську військову освіту.

Зрозуміло, що ця галузь на державному рівні заслуговує суттєвого оновлення. І дуже важливо, щоб до дискусії про таке оновлення були залучені ті, хто зараз практично захищає нашу державу та вже тренує захисників і захисниць, - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Росія закриває консульське агентство Польщі у Смоленську: заява МЗС Польщі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Україна ввела санкції проти Фірташа і Фукса – рішення РНБО Україна ввела санкції проти Фірташа і Фукса – рішення РНБО
Рада нацбезпеки і оборони України на засіданні, яке відбулось учора, 18 червня, запровадила "повний комплект" санкцій проти олігарха Дмитра Фірташа та російсько-українського бізнесмена Павла Фукса.
Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна
Обмежувальні заходи стосуються не лише Фірташа й Фукса, а й також декількох сотень людей та юридичних осіб.
Loading...
Load next