Кулеба відвідає Ліберію

Кулеба відвідає Ліберію

26 липня у ході третього турне країнами Африки міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає Ліберію.

Це перший в історії дипломатичних відносин візит до цієї країни, інформує МЗС.

Кулеба проведе переговори із керівництвом Ліберії щодо забезпечення експорту українських зернових в Африку, підтримки Формули миру Президента Володимира Зеленського, розвитку двосторонньої співпраці.

Кулеба уже провів дводенний візит до Екваторіальної Гвінеї, де його прийняв Президент Теодор Обіанг Нгуема Мбасого, провів переговори із міністром закордонних справ, міжнародного співробітництва та у справах діаспори Сімеоном Есоно Ангуе, зустрічі із головами верхньої та нижньої палат парламенту Гауденсіо Мохабою Месою та Терезою Ефуа Асангоно.

Нагадаємо, В Україні запустили в продаж марки, присвячені СБУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом
На зустрічі президентів США та України Джо Байдена і Володимира Зеленського обговорюватимуться три блоки питань - політичний, економічний і безпековий.
"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео) "Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Loading...
Load next