ЗЕЛЕНСЬКИЙ про російський обстріл «кинджалами» та результати перемовин у Саудівській Аравії

ЗЕЛЕНСЬКИЙ про російський обстріл «кинджалами» та результати перемовин у Саудівській Аравії
У новому зверненні президент України Володимир Зеленський розповів про зустріч радників лідерів держав щодо Формули та наслідки сьогоднішнього російського обстрілу.

Минув черговий активний день для наших міжнародних зусиль. Наша команда працює в Джидді, у Саудівській Аравії, на зустрічі радників лідерів держав щодо Формули миру. Загалом там представлені 42 країни. Різні континенти, різні політичні підходи до глобальних справ, але всіх єднає пріоритет міжнародного права. І саме для цього Україна запропонувала Формулу миру, бо міжнародний порядок, заснований на правилах та порушений російською агресією, має бути відновлений. Дуже важливо, що там, на полях зустрічі в Джидді, відбуваються і двосторонні перемовин з партнерами. Дякую нашій делегації за цю роботу. Консолідація світу – це одне з найголовніших завдань.

Детальніше у зверненні президента:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення "Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення
Президент Володимир Зеленський записав відео до українців з нагоди Дня гідності та свободи, що відзначається сьогодні, 21 листопада, в Україні.
Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео) Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео)
Президент України зазначив, що для українців перемога над нацизмом – це вдячність, яка не має меж, строків давності чи географічного поділу.
Loading...
Load next