На війні загинув нардеп IV скликання Сергій Слабенко

На війні загинув нардеп IV скликання Сергій Слабенко

На Запорізькому напрямку у війні з росією загинув народний депутат IV скликання Сергій Слабенко

Про це повідомляє Верховна Рада.

У боях за незалежність України на Запорізькому напрямку загинув народний депутат IV скликання Сергій Слабенко, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Сергія вдома чекала дружина із сином і донькою.

Керівництво Верховної Ради України, народні депутати України, керівництво й працівники Апарату Верховної Ради України висловлюють щирі співчуття рідним і близьким, - написали у повідомленні.

Сергій Слабенко народився у Луцьку у 1965 році. Він закінчив Курганське вище військово-політичне авіаційне училище, Міжнародний інститут ринкових відносин та підприємництва, а також МАУП, отримавши кваліфікації вчителя історії та суспільствознавства, економіста і юриста.

У 1983 році почав працювати у Луцькому тарно-бондарному комбінаті, пізніше був призваний на військову службу до лав Збройних сил СРСР.

З 2002 по 2006 рік Сергій Слабенко обіймав посаду народного депутата України та очолював підкомітет, який відповідав за справи судів, судочинства та судово-правової реформи в Комітеті Верховної Ради України з питань правової політики. Це відповідало складу Верховної Ради України 4-го скликання.

Із 2006 по 2009 працював заступником голови Атестаційної палати Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, а з 2015 по 2020 рік — був депутатом Волинської обласної ради, член постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. 

Нагадаємо, Формула миру для України: які результати принесли зустрічі в Саудівській Аравії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Loading...
Load next