"Це принципова позиція керівництва держави": Арестович назвав умову закінчення війни з росією

"Це принципова позиція керівництва держави": Арестович назвав умову закінчення війни з росією

Радник голови ОП Олексій Арестович заявив, що наразі не повинно йти мови про примирення України та РФ. Під час ефіру на 24 каналі  він заявив, що єдине, на що погодиться наша сторона - капітуляція Росії, виведення її військ з усієї території нашої держави та компенсації. 

Це принципова позиція керівництва держави, - заявив Арестович, додавши, що йдеться не лише про президента, але й дипломатів та міжнародних партнерів, зокрема США та Британії. 

Він запевнив, що не може бути й мови про компроміс з агресором та анексію РФ частини нашої території для "умиротворення". 

У мрійників в Європі є час, щоб уявити, як все неоднозначно, але нічого з цього не буде, крім військової поразки Росії та викиду з України всіх ворожих солдатів, - додав Арестович.

Він вважає, що є країни, які прагнуть створити новий мінський формат,  аби бойові дії припинилися за будь-яку ціну. 

Ніякого варіанту, де ми дозволяємо росіянам залишитися тут, не буде. Окремі країни можуть спробувати домовлятися, але бачимо, які різнобічні процеси йдуть в Європі. Вони часом будуть коливатися, тому що це європейська школа політики, - розповів Арестович, додавши, що між РФ, Францією і Німеччиною може вестися певна гра на тристоронньому рівні. - Це дивна позиція. 

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів про переговори з Росією.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next