Суд не відсторонив від посади голову Тернопільської облради Головка

Суд не відсторонив від посади голову Тернопільської облради Головка

Судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду почали розглядати апеляційну скаргу прокурора на відмову відсторонення від посади Михайла Головка. Про це розповів Суспільному один з адвокатів підозрюваного, Костянтин Глоба.

Про це повідомили САП.

6 липня 2023 року прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав до Вищого антикорупційного суду клопотання про відсторонення від займаної посади голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка. 

Розглядали цю справу 13 та 17 липня. 17 липня суд ухвалив рішення не задовольняти клопотання прокурора про відсторонення голови Тернопільської обласної ради. Після цього прокурори подали скаргу на це рішення.

Михайло Головко перебуває у відпустці з 12 липня по 24 серпня. Його обов'язки виконує перший заступник.

Нагадаємо, Кіберполіція ліквідувала шахрайські кол-центри у трьох областях

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду
Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.
Loading...
Load next