Поплічники Медведчука отримали тюремні строки ‒ СБУ

Поплічники Медведчука отримали тюремні строки ‒ СБУ

Тюремні строки отримали четверо поплічників Медведчука, які готували державний переворот в Україні.

Про це повідомили в СБУ.

Серед засуджених – громадянин рф, військовий розвідник за фахом, який був на «прямому» зв’язку з представниками адміністрації президента рф та спецслужб країни-агресора.

Зловмисники планували «синхронізувати» державний переворот з початком повномасштабного вторгнення рф. Тим самим сподівались допомогти агресору у якнайшвидшій окупації України. Вони мали на меті захопити владу через підконтрольні громадські організації у Києві та інших регіонах нашої держави. Саме в цих прокремлівських осередках мали ініціювати проведення в столиці України так званих «національних зборів».

На цьому «форумі» організатори планували «затвердити резолюцію» щодо «відсторонення від влади» вищого військово-політичного керівництва України. У разі відмови – зловмисники планували перейти до насильницьких дій. Для цього вони формували власне «бойове крило», до якого намагались залучити пів тисячі озброєних осіб. Для пошуку «кандидатів» використовували власні зв’язки серед прихильників рашизму.

У результаті багатоетапної спецоперації співробітники СБУ своєчасно викрили організаторів злочину, задокументували їхню підривну діяльність і затримали на початку повномасштабного вторгнення рф.

Нагадаємо, ВМС України оголосили тимчасові коридори для торговельних суден

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Медведчуку оголосили нову підозру в зраді і сприянні тероризму (відео) Медведчуку оголосили нову підозру в зраді і сприянні тероризму (відео)
Після того, як Росія захопила частину Донбасу, Україна опинилася на межі енергетичної кризи. Тож було вирішено купувати вугілля на світовому ринку, зокрема, в ПАР.
"Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер" "Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер"
Підозрюваним є російський громадянин, який очолив ПВК для здійснення прихованих військових операцій РФ.
Loading...
Load next