Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета

Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.

Лідеру партії "Опозиційна платформа — за життя" Віктору Медведчуку було вручено повідомлення про продовження домашнього арешту. Про це йдеться в Пресконференції щодо справи Медведчука, передає 24 канал.

За словами юристів політика, це застосовується для того, щоб нібито "принизити та чинити на нього тиск". Про це заявив адвокат Медведчука Каміль Кирпичев. 

Зазначимо, що Віктору Медведчуку, який звинувачується у державній зраді, представники Офісу генпрокурора та ДБР 11 листопада вручили продовження запобіжного заходу у  вигляді домашнього арешту. Термін попереднього запобіжного заходу закінчується 12 листопада. 

Варто зауважити, що в адвокатів кума Путіна виникло обурення через те, що правоохоронці мають зобов'язати одягнути на Медведчука електронний браслет. Вони вважають, що він "прокурорам і слідчим абсолютно не потрібен, бо Віктор Медведчук перебуває вдома і за ним постійно ведеться спостереження".

Нагадаємо, раніше Рада національної безпеки і оборони України запровадила санкції проти компаній, де зареєстровано три лайнери Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Карина Бовсуновська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next