Ми усвідомлюємо, що лукашенко захоче втрутитися у польські вибори ‒ МВС Польщі

Ми усвідомлюємо, що лукашенко захоче втрутитися у польські вибори ‒ МВС Польщі

Польща весь час очікує провокацій на польсько-білоруському кордоні, але ситуація на кордоні постійно відстежується. 

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ і адміністрації Польщі Мацєй Вонсік.

Заступник міністра внутрішніх справ наголосив, що провокації є спробою дестабілізувати ситуацію в Польщі. Відомо, що Латвія також бачить загрозу безпеці на своєму кордоні й посилює його охорону.  

Ми усвідомлюємо, що олександр лукашенко захоче втрутитися у польські вибори, дестабілізуючи ситуацію і роблячи різні провокації, ‒ заявив Мацєй Вонсік.

Як відомо, 1 серпня два військові вертольоти з білорусі пролетіли над польською територією. Того дня Міністерство оборони заявило, що білоруські вертольоти порушили польський повітряний простір. У результаті інциденту міністр Маріуш Блащак наказав збільшити кількість солдатів на кордоні та виділив додаткові сили й засоби, в тому числі ударні вертольоти.

Нагадаємо, Румунія продовжуватиме підтримувати Україну стільки, скільки це буде необхідно ‒ Президент Румунії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи
Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації та загроз зі східного напрямку. У Вільнюсі він обговорив новий сценарій міграційної кризи.
Ангела Меркель просила у телефонній розмові Путіна вплинути на режим у Мінську Ангела Меркель просила у телефонній розмові Путіна вплинути на режим у Мінську
Сьогодні Ангела Меркель розмовляла із Президентом Росії із проханням допомоги у врегулюванні міграційної кризи.
"Україна готується до різних сценаріїв розвитку ситуації на польсько-білоруському кордоні", - Олексій Данілов "Україна готується до різних сценаріїв розвитку ситуації на польсько-білоруському кордоні", - Олексій Данілов
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів у м. Луцьк нараду з керівниками міністерств і відомств, правоохоронних органів і військових формувань, головами Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської обласних державних адміністрацій.
Loading...
Load next