У Казахстані будують прикордонні відділення на кордоні з рф

У Казахстані будують прикордонні відділення на кордоні з рф

У Казахстані у межах проєкту "Безпечна країна" розпочали будівництво двадцяти прикордонних застав на кордоні з рф.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту охорони кордону прикордонної служби Комітету національної безпеки Казахстану Серік Ахметкалієв. 

Зараз триває будівництво 20 прикордонних відділень на північному напрямку, безпосередньо на кордоні з рф, ‒ повідомили у департаменті охорони кордону прикордонної служби.

Також триває будівництво трьох модульних застав на південних кордонах. Водночас на південному заході країни за останні п'ять років ввели в експлуатацію 15 таких застав. У межах проєкту загалом заплановане будівництво 50 прикордонних застав.

Нагадаємо, У Литві закривають два пункти пропуску з білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Нагірний Карабах: Вірменія заявила про наступ Азербайджану і попросила допомоги у РФ Нагірний Карабах: Вірменія заявила про наступ Азербайджану і попросила допомоги у РФ
Вірменія звинуватила збройні сили Азербайджану у порушенні лінію фронту в зоні відповідальності "російської миротворчої місії".
Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму Двоє громадян РФ, які планували концерт в Україні, отримали заборону в'їзду за незаконне відвідування Криму
В’їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію та виїзд з неї допускаються лише за спеціальним дозволом через контрольні пункти в’їзду-виїзду.
Можлива внутрішня дестабілізація в Україні: МВС контролює ситуацію на вулицях та площах Можлива внутрішня дестабілізація в Україні: МВС контролює ситуацію на вулицях та площах
Президент України Володимир Зеленський вважає, що на сьогодні в інформаційному просторі дуже багато інформації щодо глибокої ескалації з боку РФ. Україна бере до уваги її, але має чітко аналізувати та готуватися до будь-яких ризиків.
Loading...
Load next