Україну не запросили на саміт G20

Україну не запросили на саміт G20

Україна не увійшла до списку країн, які запрошені на саміт G20.

Зокрема, як йдеться на сайті G20, серед запрошених, окрім країн-членів об’єднання, є Бангладеш, Єгипет, Маврикій, Нігерія, Іспанія, Нідерланди, ОАЕ, Оман і Сінгапур.

Про таке саме рішення на початку червня заявляв і глава МЗС Індії Субраманіям Джайшанкар. Тоді дипломат пояснював це тим, що на форумі мають бути присутні лише країни-учасниці об'єднання, Україна ж не входить до G20.

Натомість у переліку є глава Кремля путін, бо рф наразі входить до G20.

Нагадаємо, Російські окупанти залякують херсонців через соцмережі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Джо Байден візьме участь у саміті "Бухарестської дев'ятки", де обговорять ситуацію в Україні Джо Байден візьме участь у саміті "Бухарестської дев'ятки", де обговорять ситуацію в Україні
Президент Сполучених Штатів Джо Байден та держсекретар Ентоні Блінкен у понеділок, 10 травня, візьмуть участь у саміті "Бухарестської дев'ятки" на рівні глав держав.
Пройде без України: Саміт НАТО відбудеться без участі країн-партнерів Пройде без України: Саміт НАТО відбудеться без участі країн-партнерів
Саміт Північноатлантичного альянсу запланований на 14 червня у Брюсселі, однак зустріч пройде у "вузькому колі". Тому Україна та інші країни-партнери не братимуть участі в обговоренні.
Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО Під час візиту Зеленського до Польщі стало відомо коли обговорюватимуть вступ України в НАТО
Президент Володимир Зеленський під час сьогоднішнього візиту повідомив, що Польща підтримує вступ України до Євросоюзу і НАТО, а також суверенітет і територіальну цілісність України.
Loading...
Load next