У Гватемалі обрали нового президента

У Гватемалі обрали нового президента

Лівоцентристський політик Бернардо Аревало здобув перемогу у другому турі президентських виборів, які відбулися у неділю у Гватемалі.

Про це повідомляє CNN.

Згідно з офіційними даними, після підрахунку понад 95% бюлетенів Аревало набрав 59,1% голосів порівняно з 36,1% Сандри Торрес.

Аревало зазначив, що йому вже зателефонував діючий президент Гватемали Алехандро Джамматтеї, який привітав його з перемогою, а також президенти Мексики та Сальвадору.

Аревало під час виборів обіцяв подолати злочинність і корупцію, сприяти економічному зростанню країни.

Досягнення цих цілей буде нелегким для Аревало, чий батько був першим демократично обраним президентом країни.

Нагадаємо, Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави Відома людина-неполітик або чинний президент: медіаексперт припустив, хто стане наступним лідером держави
Він підкреслив, що наразі в медіа стало дуже багато Дмитра Гордона.
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
У Лівії стався держпереворот: причини та подробиці У Лівії стався держпереворот: причини та подробиці
У столиці Лівії Триполі озброєні люди захопили палац президента, а також штаб-квартиру уряду та будівлю Міністерства оборони.
Loading...
Load next