Зеленський хоче прирівняти корупцію до державної зради

Зеленський хоче прирівняти корупцію до державної зради

Зеленський хоче прирівняти корупцію до державної зради на час воєнного стану.

Про це Глава держави повідомив під час інтервʼю.

За словами президента, відповідна пропозиція надійде у парламент найближчим часом – може навіть впродовж тижня.

Я поставив задачу. Законодавцям буде запропоновано прирівняти корупцію до державної зради на воєнний час. Чи підтримають це законодавці, я не знаю, але я точно запропоную, – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, У Румунії перевірять усі АЗС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не містить обґрунтування": в ООН розкритикували закриття каналів Медведчука в Україні "Не містить обґрунтування": в ООН розкритикували закриття каналів Медведчука в Україні
В ООН вважають, що рішення щодо закриття проросійських медведчуківських каналів суперечить міжнародним стандартам в галузі прав людини і не було ухвалено незалежним органом.
"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась "Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.
"Комісія не може зібратись": Зеленський заявив, що глава САП з’явиться в Україні до кінця року (відео) "Комісія не може зібратись": Зеленський заявив, що глава САП з’явиться в Україні до кінця року (відео)
Одна із вимог, яку виставляють західні партнери України, зокрема, США, стосується якраз прозорого конкурсу на главу САП.
Loading...
Load next