Прем'єр Японії запевнив у непохитності підтримки України

Прем'єр Японії запевнив у непохитності підтримки України

Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кішіда під час телефонної розмови запевнив Президента України Володимира Зеленського у непохитності підтримки України.

Про це повідомляє Посольство Японії в Україні.

 Прем’єр-міністр Фуміо Кішіда провів телефону розмову з Президентом України Володимири Зеленським, запевнивши у непохитності підтримки України, ‒ наголошують у заяві.

Кішіда засудив російські атаки на різні регіони України та пояснив, як надходить допомога з Японії, у тому числі через Трастовий фонд НАТО.

Прем’єр-міністр також запевнив, що Японія продовжить використовувати головування у G7 для, зокрема діалогу з країнами Глобального Півдня та Індо-Тихоокеанського регіону, ‒ зауважили у посольстві.

Нагадаємо, Українці орієнтуються на тривалу війну – соцопитування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next