Порти США допоможуть у відновленні морської інфраструктури України

Порти США допоможуть у відновленні морської інфраструктури України

Адміністрація морських портів України заявила, що порти Південної Луїзіани і Нового Орлеану допоможуть у відновленні морської інфраструктури України.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегії.

ДП "АМПУ" та портал Південної Луїзіани і Нового Орлеану (США) підписали меморандум про взаєморозуміння.  Меморандум засвідчує наміри сторін у співпраці в напрямках технічного планування, розвитку, будівництва, адміністрування, експлуатацію та обслуговування портової інфраструктури.

В рамках Меморандуму узгоджена співпраця з Одеським морським портом (ОФ ДП "АМПУ"). 

США та Україна, будучи двома провідними світовими експортерами зерна, пишаються своєю роллю у забезпеченні світу продовольством. Цей Меморандум закріплює підтримку українського народу в захисті своєї свободи і створює альянс з нашими українськими партнерами, який зосереджується на спільній місії - обслуговувати клієнтів по всьому світу і створювати економічне процвітання для наших громад, зазначив генеральний директор PortSL Пол Метьюз.

Нагадаємо, У Чехії почали розслідування щодо банку, який пов'язаний із рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У США занепокоєні пошкодженнями цивільної інфраструктури на сході України У США занепокоєні пошкодженнями цивільної інфраструктури на сході України
Посольство Сполучених Штатів Америки у Києві висловило своє занепокоєння повідомленнями про пошкодження цивільної інфраструктури на сході України.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next