США тренують прокурорів ОГП в рамках розслідування військових злочинів

США тренують прокурорів ОГП в рамках розслідування військових злочинів

Представники Офісу генерального прокурора України проходять у США кількаденне навчання, сфокусоване на вивченому американському досвіді із впровадження механізмів підтримки учасників кримінального процесу в контексті розслідування воєнних злочинів. 

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.  

Захід організований міністерством юстиції США та відділом INL ‒ Бюро з питань міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності.

Сьогодні ми тут, щоб перейняти досвід наших американських колег у ключових аспектах допомоги та захисту потерпілих і свідків, щоб найкращим чином використати його в нашій повсякденній роботі. жахливими воєнними злочинами агресора, ‒ наголосила керівниця Координаційного центру підтримки потерпілих і свідків Вероніка Плотнікова.

Нагадаємо, У Чехії почали розслідування щодо банку, який пов'язаний із рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next