Уряд призначив двох заступників міністра енергетики

Уряд призначив двох заступників міністра енергетики

Кабінет міністрів призначив двох заступників міністра енергетики та погодив призначення кількох голів РДА.

Про це повідомляє постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Призначити Гринчук Світлану Василівну та Хейла Олександра Валерійовича заступниками Міністра енергетики України, ‒ заявляють у заяві.

Відомо, що звільнено Бойко Тетяну Олександрівну з посади заступника голови Національної служби здоров’я України. Уряд призначив Володимира Короткова заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо, У жовтні ЄС представлять пропозиції щодо розширення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго
Сьогодні, 28 квітня, Кабінет Міністрів призначив Юрія Вітренка головою правління НАК «Нафтогаз України». Окрім того, тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики став Юрій Бойко.
Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля
У травні Україна може зіткнутися з дефіцитом дизпалива в розмірі 270 000 тонн. Причина — відсутність експорту Роснєфти і запланований ремонт на Мозирському НПЗ в Білорусі.
Loading...
Load next