Влада Нагірного Карабаху вирішила прийняти пропозицію Азербайджану та припинити вогонь

Влада Нагірного Карабаху вирішила прийняти пропозицію Азербайджану та припинити вогонь

Відомо, що вони оборонялись, проте Баку зумів взяти під  контроль низку висот та стратегічних транспортних розв'язок.

Про це повідомляє Report.az.

Вогонь припиняють з 13:00 20 вересня 2023 року. Невизнана "Республіка Арцах" прийняла пропозицію командування російської миротворчої місії. У рамках угоди вірменські війська виведуть "із зони розгортання російського миротворчого контингенту", а озброєні підрозділи невизнаної республіки будуть розформовані, важку техніку також виведуть.

Досягнуто угоди про виведення підрозділів, що залишилися, і військовослужбовців ЗС Вірменії, розформування та повне роззброєння "збройних формувань армії оборони Нагірного Карабаху" та виведення важкої техніки та озброєнь з цієї території, - йдеться у заяві.

У Нагірному Карабаху так звана влада заявила, що представники місцевого вірменського населення зустрінуться з владою Азербайджану у місті Євлах 21 вересня 2023 року.

Нагадаємо, Морили голодом, били та знущалися: ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Попросив "не розкручувати емоції": Кулеба заявив, що Угорщина виключила Україну з транзиту на вимогу Росії Попросив "не розкручувати емоції": Кулеба заявив, що Угорщина виключила Україну з транзиту на вимогу Росії
В контракті йдеться про те, що російський "Газпром" буде поставляти в Угорщину 4,5 млрд кубометрів газу на рік. Таким чином, поставки газу будуть організовані в обхід традиційного маршруту через Україну.
Loading...
Load next