Мера Сум відсторонено від займаної посади

Мера Сум відсторонено від займаної посади

Слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП та відсторонив від займаної посади мера міста Суми.

Про це повідомляє САП.

Відомо, що його спільно з директором Департаменту інфраструктури Сумської області викрито на проханні та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, а саме 2 130 000 гривень.

Строк відсторонення - 2 місяці.

Відомо, що САП та НАБУ повідомили про підозру Сумському міському голові та директору Департаменту інфраструктури Сумської області. Їхні дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, Умеров провів телефонну розмову з Міністром оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе
Мер Києва зазначив, що його запросили лише за дві з половиною години до початку засідання.
Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що йому систематично погрожують звільненням з посади голови Київської міської державної адміністрації, а силовики тим часом регулярно влаштовують обшуки в комунальних київських підприємствах.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next