У Чернівцях обурена жінка намагалась побити мера під час сесії міськради (відео)

У Чернівцях обурена жінка намагалась побити мера під час сесії міськради (відео)
Через вигуки жінки Клічук на стільці від’їхав від президії, а секретарка міськради Марина Кирилюк взяла телефон та кудись подзвонила.

У Чернівцях невідома жінка влаштувала скандал у сесійній залі міськради, обурено викрикуючи при цьому нецензурні слова в бік міського голови та депутатів міської ради. Жінка, під час розгляду одного з питань порядку денного раптово вибігла до президії в сесійній залі й намагалась побити міського голову Чернівців Романа Клічука.

Так, на відео помітно, як жінка нерозбірливо викрикує російською мовою, поводячись при цьому неадекватно та махаючи перед обличчя Клічука та секретаря Марини Кирилюк стосом пеперів.

Через поведінку жінки міський голова Чернівців на стільці від’їхав від президії, а тим часом депутати міської ради намагались дізнатися, з якого приводу жінка прийшла до сесійної зали. Однак, жінка так і не дала конкретної відповіді на це питання. Згодом, вона також сказала, що депутатам потрібно викликати психіатричну службу, а тим часом вона ж почуває себе добре.

Опісля, в сесійну залу зайшов співробітник поліції, який вивів жінку з приміщення. Також, після цього Клічук запевнив присутніх, що не знає хто ця жінка й оголосив перерву в роботі сесії на 10 хвилин.

Я взагалі не зрозумів чесно, що ця жінка хоче, — сказав міський голова, додавши, що у неї є начебто психічні розлади. 

Наразі ж цей інцидент зареєстрували у поліції у Єдиному обліку заяв та повідомлень. Надалі місцеві поліцейські вивчатимуть цю ситуацію, а про прийняте щодо жінки рішення обіцяють повідомити ЗМІ, однак коли це трапиться - не повідомляють. 

Читайте також
У Чернівцях під час засідання міськради побились депутати (відео) У Чернівцях під час засідання міськради побились депутати (відео)
У Чернівецькій міськраді знову трапилась бійка та цього разу між собою побились місцеві депутати. Сутичка між народними обранцями трапилась під час голосування щодо питання про відмову надати землі в оренду підприємцям.
У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками
У Польщі семеро невідомих чоловіків чіплялися до усіх перехожих, а згодом почали переслідувати українця. Вони напали на громадянина України та закидали його пляшками.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next