Зеленський прибув до Брюсселя на засідання Рамштайну

Зеленський прибув до Брюсселя на засідання Рамштайну

президент Володимир Зеленський прибув з візитом до Бельгії на засідання формату "Рамштайн". Лідер держави планує провести низку зустрічей.

Про це повідомив Зеленський у соціальних мережах.

Відомо, щовін відвідає штаб-квартиру НАТО. Це матиме важливе значення для стійкості України цієї зими.

Проведу зустрічі з Генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, міністром оборони США Ллойдом Остіном, - йдеться у заяві.

Зеленський вперше офлайн візьме участь у засіданні формату "Рамштайн". Він має важливе звернення до всіх присутніх міністрів оборони країн – учасниць цієї потужної коаліції.

Вдруге з початку повномасштабної війни ведуть переговори в Брюсселі з прем'єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо. Головне – наш спільний захист свободи та людей, – наголошує президент.

Нагадаємо, ДБР розслідує 260 кримінальних проваджень щодо злочинів у військкоматах і ВЛК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next