Виконувачем обов'язків міністра спорту став Матвій Бідний

Виконувачем обов'язків міністра спорту став Матвій Бідний

Тимчасово виконувати обов'язки Міністра молоді та спорту буде Матвій Бідний, до того він був заступником міністра. 

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінетом міністрів України тимчасово покладено виконання обов’язків міністра молоді та спорту України на Бідного Матвія Вікторовича, ‒ заявив Мельничук.

Відомо, що Матвій Бідний з 2016 до 2020 року був директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України. З липня 2020 року був заступником міністра.

Нагадаємо, Блокування кордону: «Транспортний безвіз» України з ЄС не скасують - Кубраков

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму.
У "Євросолідарності" вимагають відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі У "Євросолідарності" вимагають відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі
Заступник не виконав вимоги про зупинку на блокпосту та почав з погрозами говорити до співробітників правоохоронних органів.
Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю
Прем'єр-міністр Польщі Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації і загроз зі східного напрямку.
Loading...
Load next