В Україні створять представництво Міжнародної організації права розвитку

В Україні створять представництво Міжнародної організації права розвитку

Верховна Рада України ратифікувала Угоду між урядом України та Міжнародною організацією права розвитку про заснування представництва Міжнародної організації права розвитку в Україні.

Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк.

Він уточнив, що законодавча ініціатива №0230 була підтримана 271 голосом народних депутатів.

Документом пропонується ратифікувати Угоду між урядом України та Міжнародною організацією права розвитку про заснування представництва Міжнародної організації права розвитку в Україні, вчинену 18 вересня 2023 року Києві, що дозволить завершити українською стороною внутрішньодержавні процедури, необхідні для набрання нею чинності.

Нагадаємо, Польща передала Україні ще 5000 терміналів Starlink

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next