Підозрюваний у держзраді Козак не повідомив ВР про своє лікування у Білорусі

Підозрюваний у держзраді Козак не повідомив ВР про своє лікування у Білорусі
Підозрюваний у держаній зраді нардеп від партії "ОПЗЖ" Тарас Козак, який нібито лікується у Білорусі, не надавав інформацію про лікарняний до Верховної Ради.

Його соратник та однопартієць, Віктор Медведчук, якого також звинувачують у державній зраді раніше повідомляв, що Козак перебуває на лікуванні у Білорусі. Однак нардеп Тарас Козак не повідомляв про це Верховну раду та не надавав листок про свою непрацездатність. Про це виданню "Укрінформ" повідомили у відповідь на запит до Інформаційного управління Апарату ВР.

Управлінням кадрів Апарату Верховної Ради України в межах компетенції повідомляється, що листок непрацездатності народного депутата України Козака Тараса Романовича до зазначеного Управління не надходив, - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, що Тараса Козака також підозрюють у державній зраді, як і Віктора Медведчука, 11 травня відповідну підозру підписала генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Згодом генпрокурорка не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі. Зокрема на брифінгу щодо вручення підозр очільник Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що Козак ймовірно переховується на території Росії.  

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Loading...
Load next