Візит до України: Туск обговорить з Дудою деталі

Візит до України: Туск обговорить з Дудою деталі

Глава польського уряду Дональд Туск на зустрічі з президентом Анджеєм Дудою обговорить деталі свого візиту до України, який має відбутися найближчими днями.

Про це повідомив Туск в інтерв’ю польським телеканалам.

Я піду до пана президента, щоб обговорити, зокрема, деталі та характер моєї місії в Києві найближчими днями. Для нас обох… ситуація в Україні та на фронті є абсолютно питанням номер один. Це питання безпеки Польщі, - наголосив глава уряду Польщі.

Він також повідомив, що під час візиту до України має бути вирішено питання, пов’язані з інтересами польських перевізників.

Польський прем’єр підкреслив, що у Києві “є про що поговорити”. І тому він хоче, аби питання війни, безпеки в Європі, ставлення до Росії були спільними не лише для президента та прем’єр-міністра, а й для всієї Польської держави.

Туск також зазначив, що готує ряд європейських візитів та перебуває у постійному контакті з американськими колегами. У цьому контексті він додав, що Польща не може ігнорувати нещодавній інцидент з російською ракетою.

Нагадаємо, Окупанти за тиждень вбили в Україні п’ятьох дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським
Про це заявив у понеділок в ефірі Польського радіо голова Бюро національної безпеки (BBN) Польщі Павел Солох.
Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України
Більшість польських громадян вважають, що у разі нападу Росії на Україну НАТО має надати військову підтримку саме Києву.
Loading...
Load next