Науседа і Дуда обговорили Україну і розширення військової співпраці

Науседа і Дуда обговорили Україну і розширення військової співпраці

Президент Литви Гітанас Науседа у Вільнюсі зустрівся зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою.

Про це повідомляє Delfi.

Президенти обговорили питання співпраці Литви та Польщі, а також регіональної безпеки та підтримки України.

Ми будемо зміцнювати співпрацю, проводити спільні навчання, зміцнювати військову мобільність, – заявив журналістам Науседа після зустрічі з Дудою.

Він наголосив, що єдність Литви та Польщі в питанні підтримки України є надзвичайно важливою, і висловив сподівання, що найближчим часом вдасться організувати зустріч представників країн Люблінського трикутника разом із президентом Володимиром Зеленським.

За словами литовського президента, необхідно підтримувати український народ політичними, фінансовими та військовими засобами.

Він наголосив на важливості військової підтримки для досягнення більш швидкої перемоги України над агресором.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що не бачить потреби в мобілізації пів мільйона людей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пільгових періодів для розмитнення «євроблях» більше не буде Пільгових періодів для розмитнення «євроблях» більше не буде
Таку заяву можна прочитати у Telegram Данила Гетманцева.
Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України
Більшість польських громадян вважають, що у разі нападу Росії на Україну НАТО має надати військову підтримку саме Києву.
Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України Лише одна сусідка: в ОП назвали країни, які є найбільш дружні до України
В Офісі президента повідомили про те, з якими Україна наразі має найбільш дружні відносини та від яких отримує підтримку.
Loading...
Load next