Зеленський надав польському місту звання "Місто-рятівник"

Зеленський надав польському місту звання "Місто-рятівник"

Президент Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння польському місту Жешув звання "Місто-рятівник". Повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Таке рішення оголосив Зеленський під час виступу у Верховній Раді на засіданні за участю президента Польщі Анджея Дуди.

Перед цим виступом я підписав указ, який наголошує на особливій ролі польського міста Жешув. Я ввів спеціальне почесне звання "місто-рятівник" для міст-партнерів нашої держави, які сьогодні роблять неможливе для допомоги нам, допомоги нашим людям, допомоги нашої армії.

Від імені всього Українського народу я висловлю велику подяку місту Жешуву – першому місту-рятівнику, - Зеленський.

Нагадаємо, що Рада проголосувала за вихід України з низки угод СНД: серед них - про вшанування "героїзму війни 1941-45".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону
Зеленський поінформував польського колегу про розвиток ситуації з безпекою на сході України.
Loading...
Load next