Фіцо заявив після російських ракетних обстрілів Києва, що там "абсолютно нормальне життя"

Фіцо заявив після російських ракетних обстрілів Києва, що там "абсолютно нормальне життя"

Словацький прем'єр-міністр Роберт Фіцо напередодні свого візиту до Ужгорода виголосив чергову скандальну заяву про повномасштабне російське вторгнення в Україну, заявивши, що в Києві "абсолютно нормальне життя".

Про це повідомляє Refresher.sk.

Під час спілкування з журналістами після виїзного засідання уряду Словаччини в селі Камениця-над-Цирохою на сході країни Фіцо спитали, чому він зустрічатиметься з прем’єром України в Ужгороді, а не Києві.

Коли журналіст пояснив, що в Києві прем’єр Словаччини міг би побачити наслідки війни на власні очі, той сказав: "А ви справді думаєте, що в Києві війна? Ви ж не серйозно, я сподіваюся... Там абсолютно нормальне життя".

Навіщо мені їхати до Києва, коли я можу зустрітися з прем'єр-міністром в Ужгороді, я не бачу ніякої різниці, – додав він.

Нагадаємо, Троє озброєних білоруських прикордонників зайшли на територію Литви

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next