Фіцо заявив після російських ракетних обстрілів Києва, що там "абсолютно нормальне життя"

Фіцо заявив після російських ракетних обстрілів Києва, що там "абсолютно нормальне життя"

Словацький прем'єр-міністр Роберт Фіцо напередодні свого візиту до Ужгорода виголосив чергову скандальну заяву про повномасштабне російське вторгнення в Україну, заявивши, що в Києві "абсолютно нормальне життя".

Про це повідомляє Refresher.sk.

Під час спілкування з журналістами після виїзного засідання уряду Словаччини в селі Камениця-над-Цирохою на сході країни Фіцо спитали, чому він зустрічатиметься з прем’єром України в Ужгороді, а не Києві.

Коли журналіст пояснив, що в Києві прем’єр Словаччини міг би побачити наслідки війни на власні очі, той сказав: "А ви справді думаєте, що в Києві війна? Ви ж не серйозно, я сподіваюся... Там абсолютно нормальне життя".

Навіщо мені їхати до Києва, коли я можу зустрітися з прем'єр-міністром в Ужгороді, я не бачу ніякої різниці, – додав він.

Нагадаємо, Троє озброєних білоруських прикордонників зайшли на територію Литви

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next