Україна вийшла ще з трьох угод із країнами СНД

Україна вийшла ще з трьох угод із країнами СНД

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про вихід України ще з трьох міжнародних угод із державами-учасницями Співдружності Незалежних Держав.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Здійснено вихід України з Угоди про співробітництво держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав у боротьбі зі зростанням захворюваності на цукровий діабет, вчиненої 14.11.2008 у м. Кишиневі, ‒ заявив він.

Водночас уряд під час засідання ухвалив рішення про вихід України з Угоди про принципи та порядок виконання військових перевезень. Дана угода була вчинена 15 травня 1992 в столиці Узбекистану місті Ташкент.

Окрім того, за словами посадовця, було здійснено вихід України з Угоди про профілактику йод-дефіцитних станів серед населення держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав, що була підписана в 2001 році у білоруській столиці.

Нагадаємо, На Запоріжжі викрито групу осіб, які вимагали від дружини загиблого військового ЗСУ $10 000 США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю
У Кабінеті міністрів вирішили зупинити авіасполучення між Україною та Білоруссю з 26 травня і заборонити польоти над територією республіки.
Наглядова рада "Нафтогазу" відмовила Кабміну та не допрацьовуватиме в компанії Наглядова рада "Нафтогазу" відмовила Кабміну та не допрацьовуватиме в компанії
Член наглядової ради "Нафтогаз України" відмовились від пропозиції Кабінету міністрів залишитись працювати до обрання нового складу.
Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової
Кабінет міністрів України попросив членів наглядової ради "Нафтогазу" продовжити виконувати свої посадові обов'язків до завершення конкурсу на посади нових.
Loading...
Load next