Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ

Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ
Ймовірно вже найближчим часом "Слуга народу" замінить декількох міністрів та звільнить їх, однак наразі депутати самі не вирішили, кого точно їм доведеться звільняти.

Вже цієї осені президентська партія "Слуга народу" планує замінити в Кабміні відразу кількох міністрів. імена кандидатів на "виліт" в уряді стануть відомі після великого виїзного засідання президентської фракції у Трускавці, яке проведуть на початку жовтня. Однак, наразі невідомо, очільників яких міністерств планують звільняти.

Проте, видання "Українська правда" посилаючись на інформацію своїх джерел назвала імена трьох міністрів, яких ймовірно звільнять найближчим часом. Зокрема, останніми днями список кандидатів, які можуть "вилетіти" з уряду дещо змінився. 

Станом на кінець вересня найбільш імовірні кандидати на виліт такі: міністр соцполітики Марина Лазебна, віцепрем’єр Олег Уруський, міністр екології Роман Абрамовський, - повідомляє видання.

Раніше, також одним із претендентів на звільнення був чинний міністр оборони Андрій Таран, яким незадоволені "вже всі на світі". Проте, тепер ймовірно він все ж таки зможе затриматись у міністерському кріслі, оскільки його імені у списку претендентів на "виліт" немає.

Та, все ж ближче до наступного тижня список кандидатів з Кабміну на звільнення може змінитися.

Нагадаємо, що 13 липня, очільник МВС Арсен Аваков написав заяву на звільнення та подав у відставку.

Так, розмови щодо звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова вирували вже давно. Зокрема, в Офісі Президента раніше заявляли, що очільник МВС зможе залишитися на посаді лише за умови, якщо в Україні більше не відбудеться злочинів за участю поліцейських. До прикладу, як-от вбивство п’ятирічного Кирила Тлялова в Переяславі чи зґвалтування жінки у відділку поліції в Кагарлику.

Читайте також
Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра
Після звільнення з посади очільника МВС, Арсен Аваков все ж таки може залишитись у політиці. У "Слузі народу" йому готові запропонувати посаду віцепрем'єра.
Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео) Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео)
Колишній генпрокурор Рябошапка заявив, що знає ім'я цього олігарха, однак "але я не хотів би відкривати або порушувати таємницю досудового розслідування".
Loading...
Load next