Польща відкличе понад 50 послів з різних країн

Польща відкличе понад 50 послів з різних країн

Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський вирішив відкликати понад 50 польських послів в різних країнах і скасувати призначення кількох нових послів.

Про це йдеться в офіційному повідомленні МЗС Польщі.

Міністр закордонних справ Радослав Сікорський прийняв рішення про завершення місії понад 50 послів і відкликання кільканадцяти кандидатур, поданих на затвердження попереднім керівництвом міністерства ‒ йдеться в заяві МЗС Польщі.

Як зазначається, запропоновані зміни були схвалені прем’єром Польщі, відтак розпочалася практична процедура відкликання послів.

Уряд, який несе конституційну відповідальність за зовнішню політику, вважає, що необхідна заміна на посадах представників Польщі за кордоном, це "сприятиме кращому, професійному реагуванню на складні виклики, які сьогодні постають перед польською зовнішньою політикою”.

Нагадаємо, Латвія повернула режим посиленої охорони на кордоні з Білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сутички між мігрантами та польськими прикордонниками (відео) Сутички між мігрантами та польськими прикордонниками (відео)
Проти мігрантів, що намагаються прорватись через кордон Польщі на КПП Брузги-Кузниця, застосували водомети.
Польща закликала ЄС та НАТО чинити опір "радянським планам" щодо України Польща закликала ЄС та НАТО чинити опір "радянським планам" щодо України
Польща закликала Європу до солідарності з Україною.
Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи
Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації та загроз зі східного напрямку. У Вільнюсі він обговорив новий сценарій міграційної кризи.
Loading...
Load next